wonder-woman-comic-5-things-you-need-to-know-ftr

Férfi rapli, női hepp: Az 5 legviccesebb különbség

A férfi-női ellentét örök téma legyen szó párkapcsolatokról, szokásokról vagy úgy eleve a gondolkodásmódról. Mi szerettük volna ezt a dolgot a viccesebb felén megfogni a közeledő nőnap alkalmából, és összehasonlítani, hogy miben is különböznek a Mars és a Vénusz szülöttei! Lássuk az 5 legszembetűnőbbet!

1. Színek

Ha azt mondod a pasidnak, hogy hozza le a púderszínű táskád az emeletről, biztos lehetsz benne, hogy a pirossal fog lecsoszogni… Miért? Mert a férfiak szimplán 8-10 színt ismernek. Neki a lazacrózsaszín, az opál, a türkiz, a smaragd csak jól hangzó fantázianevek és simán besorolhatók a rózsaszín, kék, zöld kategóriákba. Mi meg nem tudjuk egy autómárkán belül megkülönböztetni a modelleket, szóval mindenkinek más a prioritás, ugyebár… 🙂

2. Vásárlás

Egy férfi, ha elmegy vásárolni biztos lehetsz benne, hogy célirányosan a kedvenc boltjait keresi fel és félórán belül (néha próbálás nélkül) már az új szerzeményeivel a kezében távozik boldogan. Ezzel szemben mi elmegyünk mindenhova, felpróbálunk minden létező darabot, még azt is, ami nem a méretünk, mert hátha… Aztán üres kézzel indulunk haza és otthon meg siránkozunk, hogy pedig az a farmer milyen jól is állt nekünk és bűn volt otthagyni…

3. Tükrök

Szerintem abban egyetérthetünk, hogy egy nő mindig talál hibát a testén és vannak olyan napok, amikor konkrétan tükörbe sem bírunk nézni… Mert ott egy pattanás, mert nem úgy áll a hajunk és mik azok a ráncok a szemünk alatt… a felsorolást napokig lehetne folytatni. Ezzel szemben a teremtés koronái mindig büszkén és boldogan feszítenek a tükör előtt és nincs az a kósza ősz hajszál, dudorodó pocak vagy apró ráncocska, ami megingatná a magukba vetett hitüket. Irigylésre méltó!

4. Készülődés

Mindenki ismeri a „még 5 perces” ígéretet egy nőnél, ami sosem teljesül be. Felveszünk egy ruhát, sminkelünk, hajmizéria, az a ruha nem jó, kell egy másik, elkenődött a szemem, miért nem tartja meg a hullámot a hajam, melyik cipőt vegyem fel. És így telnek el észrevétlenül az órák, s az utolsó már-már hisztérikusan eltelő percekben a férfiember felveszi a ruháit, fogat mos és indulásra készen várja, hogy élete párja túllendüljön a szokásos öltözködéssel járó idegösszeroppanáson. Túllendülünk, csak éppen végül mégsem abban a ruhában indulunk el, amiben akartunk, de belenyugszunk.

5. Utazás

Bepakolunk több szettet minden napra, amiből végül 2-3 ruhát veszünk fel az egy hét alatt. Meleg helyre megyünk, de teszünk be pulóvert és frottír zoknit, mert sose tudni és persze listát írunk, nehogy valami kimaradjon, de mégis kimarad. Így fest egy nő felkészülése az egyhetes nyaralásra. S hogy mit csinál egy férfi? Félórával az indulás előtt bepakol és nem felejt el semmit! Tanítani kéne! Nem vagyunk egyszerű esetek az már biztos, de így vagyunk szerethetőek. Nőnap alkalmából ezért minden nő megérdemel egy kis kényeztetést a sok szeretetért és gondoskodásért cserébe. Rendelj ajándék boxot március 8-ig a 15% kedvezményt biztosító „gourmetnonap“ kuponkóddal, és nyerd meg a 3 db ínyenc vacsi egyikét, a finom epres desszerttel megkoronázva! Hidd el, mi tudjuk, miről álmodik a nő! A képet pedig itt találtuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.