Adatvédelmi Nyilatkozat


Az Ön által megadott adatokat  a GourmetBox Hungary Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a GourmetBox Hungary Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a GourmetBox Hungary Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.gourmetbox.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: GourmetBox Hungary Kft.
A szolgáltató székhelye: 8000 Székesfehérvár, Király sor 30.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: hello@gourmetbox.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 07-09-026043
A szolgáltató adószáma: 24961662-2-07
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: 06 (30) 403 1353
A szerződés nyelve: magyar
www.gourmetbox.hu